Hizmetli Unvanlı Şehit ve Gazi Yakınları ile İlgili Başbakanlık Genelgesi « YURT Sendikaları

Hizmetli Unvanlı Şehit ve Gazi Yakınları ile İlgili Başbakanlık Genelgesi

Bu haber 21 Mart 2018 - 7:09 'de eklendi ve 22 views kez görüntülendi.

Hizmetli Unvanlı Şehit ve Gazi Yakınları ile İlgili 2018/4 Sayılı Başbakanlık Genelgesi

20 Mart 2018 tarih ve 30366 Sayılı Resmî Gazete yayınlanan 2018/4 sayılı Başbakanlık Genelgesi doğrultusunda “ kamu idarelerince, öğrenim durumları sebebiyle mevzuat gereği hizmetli kadrolarına atanmış şehit ve gazi yakınlarının büro hizmetlerinde görevlendirilmesi” belirtilmiştir.” Bu nedenle Kamu Kurumlarında Hizmetli kadrosunda görev yapanların büro hizmetleri kadrosuna atamalarının yapılmalarına ilişkin örnek dilekçe aşağıdadır.

DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ

YURT Sendikaları
Basın İletişim ve Ar-Ge Bürosu

3 ADET YORUM YAPILDI