YURT SENDİKALARI

Hizmetli Unvanlı Şehit ve Gazi Yakınları ile İlgili Başbakanlık Genelgesi

Yazı Tarihi :21 Mart 2018
1.104 Kez Görüntülendi

Hizmetli Unvanlı Şehit ve Gazi Yakınları ile İlgili 2018/4 Sayılı Başbakanlık Genelgesi

20 Mart 2018 tarih ve 30366 Sayılı Resmî Gazete yayınlanan 2018/4 sayılı Başbakanlık Genelgesi doğrultusunda “ kamu idarelerince, öğrenim durumları sebebiyle mevzuat gereği hizmetli kadrolarına atanmış şehit ve gazi yakınlarının büro hizmetlerinde görevlendirilmesi” belirtilmiştir.” Bu nedenle Kamu Kurumlarında Hizmetli kadrosunda görev yapanların büro hizmetleri kadrosuna atamalarının yapılmalarına ilişkin örnek dilekçe aşağıdadır.

DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ

YURT Sendikaları
Basın İletişim ve Ar-Ge Bürosu

1. SHÇEK dedi ki:

İnşallah 2828 3413 Sayılı kanunlarla atananlarında. Resmi yazısı gazetede yayınlanır hayırlı olsun herkese..

2. zafer dedi ki:

Ben Milli Eğitimde 2 yıldan beri görevlendirme memur olarak çalışmaktayım yanlız ortaokul mezunuyum acaba benide kapsıyormu yapılan değişiklik

3. İmera dedi ki:

Web Design - TFNGL