Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Ders Kitabı « YURT Sendikaları

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Ders Kitabı

Bu haber 16 Ekim 2018 - 12:42 'de eklendi ve 20 views kez görüntülendi.

YURT Eğitim Sen Genel Merkezince Üyelerimize ücretsiz olarak hazırlanan “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Kitabını” Üyelerimize teslim edilmeye başlanmıştır.

YURT Eğitim Sen Antalya İl Temsilci Murat ERDEK ; ücretsiz olarak hazırlanan “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Kitabını” hazırlanmasında Emeği geçen Genel Merkezimize teşekkür eder, sınava girecek kardeşlerimize başarılar dilerim temennisinde bulundu.

YURT Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Tufan GÜL;  “09 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak olan Millî Eğitim Bakanlığı Personeli Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Yazılı Sınavına girecek kardeşlerimizin geleceği açısından çok önemli. Bu yüzden sınavına girecek olanların heyecanlarını, umutlarını paylaşıyoruz. Sınav öncesi ve sınav esnasında, her türlü endişe ve kaygıdan uzak olarak, kendinizden emin, olumlu bir bakış açısıyla, motivasyonunuzu yüksek tutarak sınava girmenizi temenni ediyor ve başarılar diliyoruz.” dedi

Genel Başkan Yardımcısı Tufan GÜLİl Temsilcimiz Murat ERDEK , Özcan ÇELİKSOY’a ve üyelerimize Sendikamıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

YURT Eğitim Sen
Antalya İl Yönetimi

2 ADET YORUM YAPILDI

Burak KIRDEMİR19/11/2018 / 9:24 amCevapla

Destekleriniz için çok teşekkürler Kitaplar Elimize ulaştı piyasada bulunan en kapsamlı ve detaylı bilgi dolu kitabı seçerek bizlere verdiğiniz değeri birkez daha göstermiş oldunuz.

Hakan ÇELİKSOY16/10/2018 / 9:47 pmCevapla

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 09 Aralık 2018 tarihinde yapılacak olan; Görevde Yükselme Sınavına; YURT Sendikaları (YURT Eğitim Sen) Genel Merkezince Üyelerimize ücretsiz olarak hazırlanıp bastırılan ve dağıtımı yapılan “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği hazırlık Kitabını” Üyelerimize teslim edilmeye başlanmıştır.

Başta; “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Kitabınının” hazırlanmasında emeği geçen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederken, İl Temsilcilerimizi unutmak mümkün mü hiç Üyelerine kitapları yetiştirmek için nerde ise kargo önünde yatıp kalkan ve bir an evvel kitapları alıp üyelerine dağıtmak isteyen değerli İl Temsilcisilerime yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkü ederim. İyiki varsınız Allah hepinizden razı olsun.

Sınava girecek Üyelerimize başarılar diler, Her zaman zanınızdayız.

Biz Birlikte Güçlüyüz…

Hakan ÇELİKSOY