Darbeye Hayır Diyoruz « YURT Sendikaları

Darbeye Hayır Diyoruz

Bu haber 16 Temmuz 2016 - 22:31 'de eklendi ve 15 views kez görüntülendi.

dfs

HER TÜRLÜ DARBE VE DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI DEMOKRASİNİN VE İNSANLIĞIN YANINDAYIZ!

15 Temmuz 2016 tarihi bizlere bir kez daha gösterdi ki; karanlıklar ancak birlik, beraberlik ve dayanışma ile aydınlığa dönüşür.

İşte bu bilinçle; demokrasi ve insanlık için her türlü baskının, şiddetin ve darbe girişiminin karşısında olduğumuzu bir kez daha yineleyerek vurgulamak istiyoruz

Bizler, Yurt – Ay Sendikaları olarak; Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimize, demokrasimize sonuna kadar sahip çıkacağımızı ve sonsuza kadar payidar kalacak olan Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin ve Yüce Türk Milleti’nin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz

Bilinmelidir ki; Şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızmış, gaflet, delalet ve hatta ihanet içinde olan çete ve terör örgütü mensupları yüzünden; Kahraman ordumuz itibar kaybedecek değil, aksine; Yüce Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, ordusuyla, polisiyle, hükümetiyle ve milleti ile el ele dimdik ayakta olduğunu yinelemek istiyoruz

Yurt – Ay Sendikaları olarak; ülkemizdeki huzuru hedef alan her türlü kalkışma, girişim ve darbe faaliyetini nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden kahraman askerimize, polisimize ve sivil vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan Rahmet, ailelerine sabır ve baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

YURT – AY SENDİKALARI

BASIN BÜROSU