Çocuk Susar Siz Susmayın, İstismara Sessiz Kalmayın.

Yazı Tarihi :27 Şubat 2018

Her gün yeni bir çocuk istismarı haberi ile uyanıyoruz. Öncelikli olarak cezaların arttırılması daha sonrada  istismara zemin yaratan, sebep olan sorunları ortadan kaldırmaktır. istismarın partisi, dili, dini, ırkı yoktur, istismar insanlık suçudur ve çocuklarımız geleceğimizken onları korumak hepimizin göreviyken susmak buna sessiz kalmak suça ortak olmaktır.

Toplum olarak çocuklara ve onların istismarı ve sömürülmesi konusundaki duyarlılığımız arttıkça, bu konunun daha ciddi olarak ele alınacağına inancımız ve umudumuz artmaktadır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanının bu konuda hassasiyetini biliyor ve acil tedbirleri alacağına inanmak istiyoruz.

Bizlerde YURT – Sendikaları olarak bir an önce çocuk istismarının ciddi olarak ele alınması konusunda takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Çocuk bedenlere dokunulmasına izin vermeyin, “Çocuk Susar Siz Susmayın, İstismara Sessiz Kalmayın.!

YURT Sendikaları
Basın İletişim ve Ar-Ge Bürosu

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.

By - TFNGL