ÇELİKSOY “Sizler Sahipsiz Değilsiniz “ « YURT Sendikaları

ÇELİKSOY “Sizler Sahipsiz Değilsiniz “

Bu haber 06 Mart 2018 - 10:31 'de eklendi ve 48 views kez görüntülendi.

Ulusal ve yerel basında yer alan Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özlük Bölümünde görev yapan YURT Kardeşimize Bölüm Şefi M.Y. tarafından elim hadise de insanlık dışı muameleye maruz kalan kardeşimize ulaşan YURT – Eğitim Sen Genel Başkanı Hakan ÇELİKSOY kendisi ile görüşüp yaşanmış olan bu olay karşısında yalnız olmadığını belirterek bizzat kendisinin dava dosyasını Sendika olarak incelemek üzere istemiş ve dava aşamasında yanında olacağını beyan etmiştir.

Bundan sonrada bu tür olayların yaşanmaması temenni eden ÇELİKSOY tüm YURT kardeşlerine seslenerek; “SİZLER SAHİPSİZ DEĞİLSİNİZ biz YURT – Sendikaları olarak sizler için varız ve var olmak için mücadele edeceğiz, YURT Sendikaları sizin kendi eviniz hiç çekinmeden girebileceğiniz açık olan tek kapıdır. dedi

YURT Sendikaları
Basın İletişim ve Ar-Ge Bürosu

5 ADET YORUM YAPILDI

erim cirit28/03/2018 / 7:34 amCevapla

saffet uzundere13/03/2018 / 4:24 pmCevapla

öncelikle genel başkanımız hakan ÇELİKSOY kardeşimize şükranlarımı sunarım. arkadaşlar bu dava güzel sonuçlanırsa kesinlikle emsal teşkil edecektir

Haci07/03/2018 / 8:42 pmCevapla

Davadan cikacak sonuc emsal niteliğinde olması ümidiyle

Mehmet07/03/2018 / 5:49 amCevapla

Bu olay beni çok üzdü. Bence Kardeşimiz her açıdan haklı. Umarım bu gibi olaylara maruz kalan son kardeşimiz olur.

YURT SENDİKALARI14/03/2018 / 10:15 amCevapla

İnşallah son olur, YURT Sendikaları olarak bu kardeşimizin manevi olarak her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz, Kimse Sahipsiz Değildir. Biz Birlikte Güçlüyüz….