Büyük Ankara buluşmasını gerçekleştirdik « YURT Sendikaları

Büyük Ankara buluşmasını gerçekleştirdik

Bu haber 18 Aralık 2017 - 20:22 'de eklendi ve 15 views kez görüntülendi.

YURT Sendikalarının ülke genelinde teşkilatlanması adına Büyük Ankara buluşmasını 16 Aralık 2017 tarihinde Royal Anka Otelde gerçekleştirdik.

Toplantımızın amacı; Kamu Kurumlarında çalışan veya çalışmayan kardeşlerimizle bir araya gelerek neden Yurt Sendikalarına katılmaları konusunda, kamu kurumlarında görev yapan kardeşlerimizin sorunlarıyla ilgili neler yapılması gerektiği konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk, tanışma, kaynaşma adına “Ayrılarak Küçülecekmiyiz, Birleşerek Büyüyecekmiyiz “ adı altında Ankara’da bulunan kardeşlerimizle bir araya geldik.

Toplantıya katılan ve destek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ederiz.

YURT SENDİKALARI
BASIN BÜROSU

2 ADET YORUM YAPILDI

Ali24/12/2017 / 10:00 amCevapla