YURT SENDİKALARI

Bayram İkramiyeleri Kamuda Çalışan Memura da Verilsin.

Yazı Tarihi :26 Mayıs 2018
25.352 Kez Görüntülendi

YURT Sendikaları tarafından yapılan açıklamada Bayram ikramiyesinin sadece emeklilere değil, tüm kamu çalışanlarına ödenmesi olduğunu açıkladı.

Ülkemizin kalkınması ve büyümesi için yıllarını vermiş emeklilerimize Ramazan ve Kurban bayramları öncesi ikramiye verilmesi toplumun bütün kesimleri tarafından takdirle karşılanmıştır. Ayrıca Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde 1000 TL ikramiye verilecek olması iç talebin canlandırılmasına katkı sağlayarak ekonomiye de olumlu yansımaları olacaktır. Ancak kamuda çalışan 3 milyon civarında memurun kapsam dışında bırakılması, bayram öncesi müjde bekleyen memurları ziyadesi ile üzmüştür.

Kamu görevlilerinin dinî bayram ikramiyesinden yararlanmasının sağlanması; büyük, güçlü ve yeni Türkiye’ye olan inancı, güveni artıracak, ikramiyenin sadece emeklilere değil, bütün emekçilere ödenmesi noktasında kamunun öncülük yapmasını da sağlayacaktır.

YURT Sendikları

1. Mehmet dedi ki:

Bu ikramiyenin şehit yakınları ve gaziler ile yurttan ayrılanlara verilmeli, diğerleri zaten çok zenginler ve çalışmıyorlar.

2. GAMZE dedi ki:

MERHABA YURTTA KALAN SUAN SHÇK KADROLARINDAN ATANAN BUTUN MEMURLARA FAİZSİZ KREDİ VERİLSİN BU YÖNDE ÇALIŞMALRINIZ OLACAKMI

Web Design - TFNGL