Başkan ÇELİKSOY’dan Basın Açıklaması

Yazı Tarihi :2 Nisan 2019

Değerli Üyelerimiz ve kamu çalışanları;

Malumunuz önümüzde Sendikaların Üye belirleme maratonu başlayacak,

Bir takım Sendikalar hatırlanmayan kamu çalışanlarını hatırlayacak, olmayacak bir takım vaatler ve sözlerle karşımıza çıkıp gözümüzün içine baka baka bizleri tek kullanımlık bir malzeme gibi hiç utanmadan, sıkılmadan Sendikalarına üye olmaya teklif edecekler/ediyorlar.

Bu malum Sendikaların dertleri ne biliyor musunuz yetkiyi alıp Hükümet ile Toplu Görüşmelerde ONURLU kamu çalışanlarını satmak için, yetkiyi istiyorlarmış meğerki?

Biliyorum ve inanıyorum ki; Benim gariban fakat ONURLU kamu çalışan arkadaşlarım kendini tek kullanımlık malzeme gibi buruşturup bir kenara atan, yalnızca işi düşünce hatırlayan Sendikalara pirim vermeyecektir.

Değerli kamu çalışanları ve çok kıymetli Üyelerimiz lütfen hangi sendikaya üye olursanız olsun İNANARAK üye olun, Böyle ayak oyunlarına gelmeyin, Zaman zaman duyuyoruz sendikalar veya o sendikaların yaverleri (kurum müdürleri) Sendika yetkilisi gibi personeline baskı veya mobing uyguluyorlar.

Başta Üyelerimiz olmak üzere bu tür olaylar ile karşı karşıya kaldığınızda MOBBİNG Şikayet Başvuru  formunu doldurup veya Sendikamız Genel Merkez çağrı merkezinden 0354 303 00 66 / 0850 304 00 66 nolu telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Dik ve onurlu duruşları ile bizleri güçlü kılan siz değerli Üyelerimize ve Kamu çalışanlarına şimdiden teşekkürü bir borç bilir, Saygılar sunarım.

Hakan ÇELİKSOY
YURT – Eğitim Sendikası
Genel Başkanı

1. Hakan ÇELİKSOY dedi ki:

Sayın Yılmaz KILIÇ özür dilerim, Fakat gariban derken zenginlik veya fakirlik anlamında değil, Siyasi anlamda dayısı, amcası olmayan Memurlar için kullanmıştum.

Fakat malum sendikaların Sayım zamanında ONURLU kamu çalışanlarına yaptıkları doğru değil mi,

Tek kullanımlık malzeme gibi sayım zamanında sayılarını yükseltip, yetkiyi alıp daha sonra hiç geriye dönüp bakmıyorlar.

Sizden bu yazdıklarım için yorum ve eleştiri beklerdeim.

Saygı ve sevgiler.

2. Cafer dedi ki:

Site neden var ki?? Sorulara hiç cvb vermiyorsunuz??? Liseli hizmetliler ne zaman memur kadrosuna geçecek??? Bunun için ne yaptınız??? Ne tuhaf yahu garip reklam reklam reklam

3. YILMAZ KILIÇ dedi ki:

Iyi güzelde sen başkan neden bizi insanlara gariban muhtaçmış gibi lanse ediyon düzelt bunu

4. alican dedi ki:

MERHABA LİSELİ HİZMETLİ MEMURLARIN ,KANUNLA KAZANDIĞI MEMUR ÜNVANI UYGULANMASI İÇİN SÜREÇ NE DURUMDA ?? UMUT VAR MI?? BEKLEYELİM Mİ ?

By - TFNGL