Ayrılarak Küçülecekmiyiz – Birleşerek Büyüyecekmiyiz « YURT Sendikaları

Ayrılarak Küçülecekmiyiz – Birleşerek Büyüyecekmiyiz

Bu haber 16 Kasım 2017 - 16:50 'de eklendi ve 16 views kez görüntülendi.

Sendikamızın ülke genelinde teşkilatlanması adına yapmayı planladığımız Büyük Ankara buluşması 16 Aralık 2017 tarihinde Royal Anka Otelde saat 13:30 yapılacaktır.

Toplantımızın amacı; Kamu Kurumlarında çalışan veya çalışmayan kardeşlerimizle bir araya gelerek neden Yurt Sendikalarına katılmaları konusunda, kamu kurumlarında görev yapan kardeşlerimizin sorunlarıyla ilgili neler yapılması gerektiği konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak, tanışma, kaynaşma adına “Ayrılarak Küçülecekmiyiz, Birleşerek Büyüyecekmiyiz “ adı altında Ankara’da bulunan bütün kardeşlerimizi belirtilen yer ve saatte aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir saygılarımızı sunarız.

YURT SENDİKALARI
BASIN BÜROSU