Antalya İl Milli Eğitim Müdürüne Sendika Ziyareti

Yazı Tarihi :5 Ocak 2019

YURT Eğitim Sen Genel Başkanı Sayın Hakan ÇELİKSOY ve Yönetim Kurulu üyeleri, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel ARSLAN’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarete Sendika Genel Başkanı Hakan ÇELİKSOY ve Genel Başkan Yardımcısı Halil YOLALAN, Genel Başkan Yardımcısı Tufan GÜL ve Antalya İl Temsilciği Yönetim Kurulu Üyesi Özcan ÇELİKSOY  katıldı.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, YURT Sendikaları olarak yapılan faaliyet ve çalışmalar hakkında Müdür ARSLAN ‘a bilgi verildi.

Sendikamız yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yüksel ARSLAN, sendikamız ile alakalı olarak olumlu görüşlerini dile getirerek çalışmalarımızda başarılar diledi.

Sendika olarak, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yüksel ARSLAN‘a göstermiş olduğu nezaketten dolayı üyelerimiz adına teşekkür ederiz.

YURT – Eğitim Sen
Basın İletişim ve AR-GE Bürosu

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.

Web Design - TFNGL