Antalya İl Milli Eğitim Müdürü ARSLAN’ı ziyaret ettik

Yazı Tarihi :5 Ocak 2018

YURT – Eğitim Sen Antalya İl Temsilcimiz Murat ERDEK ile birlikte Sendika Yönetim Kurulu üyeleri Özcan ÇELİKSOY, Keramettin AKÖZ, Ahmet BÜYÜKŞAHİN, Sezer DUYGULU Milli Eğitim Müdürü Yüksel ARSLAN’ı makamında ziyaret ettik.

İl Temsilcisi ERDEK; Sendikalarının çalışmaları, amacı ve hedefleri hakkında ARSLAN’a bilgi verdi,verdikleri desteklerden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel ARSLAN’a teşekkür etti.

Sendika Yönetim Kurulu ile bir süre muhabbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel ARSLAN, nazik ziyaretlerinden dolayı gelen heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.

By - TFNGL