4. GMYK ve İl Temsilcileri Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi « YURT Sendikaları

4. GMYK ve İl Temsilcileri Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bu haber 24 Mayıs 2017 - 8:28 'de eklendi ve 24 views kez görüntülendi.
YURT  Sendikaları 4. GMYK ve İl Temsilcileri Kurulu Toplantımızı 19-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya ilinde gerçekleşmiştir.
YURT Sendikalarının ( YURTEĞİTİM SEN, YURT – AY SAĞLIK SEN, YURT – AY BÜRO SEN, YURT – AY TARIM SEN)  geleceği için  verimli geçen istişare toplantısına katılan MYK Üyeleri ve İl Temsilcilerimize Teşekkür ederiz.
YURT  Sendikaları
[gm album=1 module=phantom]

1 ADET YORUM YAPILDI

Sait AKBULUT24/05/2017 / 1:28 pmCevapla

EMEĞİ GEÇEN GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN ÇELİKSOY VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE, İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILAN İL TEMSİLCİLERİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDER BİRLİK BERABERLİĞİMİZİN DAİM OLMASINI TEMENNİ EDERİM.