30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun « YURT Sendikaları

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

Bu haber 29 Ağustos 2017 - 11:22 'de eklendi ve 6 views kez görüntülendi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlayan kurtuluş mücadelesi Türk ulusunun inancıyla birleşerek 30 Ağustos 1922 yılında büyük bir zafere dönüşmüştür. Bu zaferle, sadece vatan toprakları düşmandan kurtarılmamış, ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlüğü tüm dünyaya duyurulmuştur.

Bu büyük zaferin yıldönümünde, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, vatanın bütünlüğü ve Yüce Türk Milleti’nin bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

YURT SENDİKALARI
BASIN BÜROSU