29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Yazı Tarihi :28 Ekim 2018

29 Ekim 1923 günü Türkiye’nin rejimi Cumhuriyet olarak kabul edilmiş ve o güne kadar savaşlarda büyük zorluklara karşı direnen halkımızın hatırlamak adına en güzel bayramlardan biridir

Türkiye Cumhuriyeti Devleti halkıyla beraber gelişecek, güçlenecek, büyüyecek bölgede ve dünyada söz sahibi bir ülke haline gelecektir. Buna yürekten inanıyoruz. Halkımızın refahı eğitim seviyesi, sağlıktaki ilerlemeler, ekonomideki gelişmeler cumhuriyet ve demokrasimizle beraber daha da ileri gidecek. Türk milletinin yükselişi devam edecektir.

YURT Sendikaları olarak bu duygu ve düşüncelerle; başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu Vatan için canını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

YURT Sendikaları

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.

Web Design - TFNGL