2828 Kapsamında kardeşimizin Kamu Kurumlarına Tercih başvuruları « YURT Sendikaları

2828 Kapsamında kardeşimizin Kamu Kurumlarına Tercih başvuruları

Bu haber 30 Kasım 2018 - 13:24 'de eklendi ve 47 views kez görüntülendi.

SHÇEK Kapsamında 2228 kardeşimizin Kamu Kurumlarına başvuru işlemleri 1 Aralıkta başlıyor

Devlet Personel Başkanlığı e – uygulama üzerinde 1 – 14 Aralık 2018 tarihleri arasında tercih yapabilecekler.

Devlet Personel Başkanlığınca yerleştirme yapılmak üzere ilan edilecek toplam kadro sayısı ilkokul/ortaokul/ilköğretim düzeyi için 1.057, ortaöğretim (Lise) düzeyi için 1.682, önlisans düzeyi için 271 ve lisans düzeyi için 264 olmak üzere toplam 3.274’tür. İlan edilen kadrolara/pozisyonlara Kura Sonuçlarına göre yerleştirme yapılacaktır.

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında tanınan istihdam hakkının kullanımı çerçevesinde kamu kurum ve kuruluşlarına Devlet Personel Başkanlığınca yerleştirme yapılacaktır.

Başvurular  https://www.turkiye.gov.tr/ internet adresi üzerinde yer alan Devlet Personel Başkanlığı sayfası üzerinden gerçekleştirilecektir.

Yapılacak yerleştirme işlemine ilişkin “Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında İstihdam Edilecekler İçin 2018 Tercih Kılavuzu” aşağıdaki  linkte yayınlanmıştır. Web sitemizden takip etmeniz önemle rica olunur. Tercih döneminde rehberlik hizmeti Sendika birimlerimizce yapılacaktır.

SOSYAL HİZMETLER TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

NOT : Aşağıdaki sorgulama sayfasında yalnızca 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunun ek 1 inci maddesinde yazılı şartları taşıyanlardan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında İstihdam Edilecekler İçin 2018 yerleştirme işlemleri dolayısıyla Başkanlığımıza isimleri bildirilen kişiler yer almaktadır

HAK SAHİBİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ…

YURT Sendikaları

8 ADET YORUM YAPILDI

samet bal21/12/2018 / 4:26 pmCevapla

tercihler ne zaman açıklanacak ?

kadir19/12/2018 / 8:58 pmCevapla

herkese selamin aleykum bu atama sonuclari hakkinda bilginiz varmıydı ne zaman ve hangi tarihte açıklanacak
saygılarımla:KADİR Aytaç

emrah12/12/2018 / 8:26 pmCevapla

bekleme bence

Seda11/12/2018 / 9:00 pmCevapla

Gıda mühendisi olarak mezun oldum fakat kadro acılmadıgı için alanımla ilgili tercih yapamıyorum malesef.Lisans mezunu olarak bir dahaki atamayı beklemeli miyim.Tercih yapmzsam hakkımı kaybeder miyim?

Gamze10/12/2018 / 7:11 amCevapla

İlk 3 sıraya Rize bide Ankara yazdım Rize bin çıkma ihtimali fazla mı acaba

Ercan Uran06/12/2018 / 2:43 pmCevapla

Ben 5 Tane Tercih 3 Farklı İl Yazdım Sizce İyi Bir Secimmi

Hakan ÇELİKSOY08/12/2018 / 7:35 pmCevapla

Sayın Ercan bey ilk öncelikle hayırlı ugurlu olsun. Fakat 30 tercihin tamamını yapmış olsaydınız çünkü şansınız bu şekilde az atanamama durumunuz söz konusu.

Samet30/11/2018 / 10:51 pmCevapla

Bu kanundan yurttan çıkan ve hala hizmetlilik yapanlar neden yararlanamıyor anlaşılır gibi değil neymiş kurumunuzda boş kadro varsa resmen pilav cacık yapmışlar düzenlemeyi