2016 yılının Ocak ayı toplantı programı belli oldu.

Yazı Tarihi :14 Ocak 2016

Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin 2016 yılının Ocak ayı toplantı programı belli oldu.

Sendikamız Genel Merkez Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamaya göre YURT-AY Sen Genel Başkanı Hakan ÇELİKSOY, YURT – AY Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT, YURT – AY Büro Sen Genel Başkan Vekili Murat BEDİR ve YURT – AY Tarım Sen Genel Başkanı Selçuk AY’ın katılımları ile 15,16,17 Ocak 2016 tarihi itibariyle yapacak il ziyaretleri belli oldu

Neden YURT – AY Sen vizyonunun anlatılması, YURT Kardeşlerimiz ve başta Eğitim olmak üzere bütün Kamu Çalışanlarının sorunlarının yerinde tespiti ve çözüm önerilerini kapsayan “Neden Sendikalı Olunmalı” (Neden YURT – AY Sen Olunmalı) toplantıları Genel Başkanlarımızın katılımıyla yapılacaktır.

“Neden Sendikalı Olunmalı” (Neden YURT – AY Sen Olunmalı) toplantıları

15 Ocak 2016 Cuma – Uşak

16 Ocak 2016 Cumartesi – Aydın

17 Ocak 2016 Pazar – İzmir illerinde yapılacaktır.

Üyelerimize ve Kamu Çalışanlarına Duyurulur.

NOT: Toplantı yer ve saat bilgisi Sendikamız Genel Merkezi ve İl Başkanlıklarınca açıklanacaktır.

Yurt – Ay Sendikası

Genel Merkezi

Basın Bürosu14

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.

By - TFNGL