2016 yılı Mart ayı programı belli oldu

Yazı Tarihi :22 Mart 2016

Sendikamız Genel Merkez Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamaya göre YURT – AY Sen Genel Başkanı Hakan ÇELİKSOY, YURT – AY Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT, YURT – AY Sen Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma Başkanı) Halil YOLALANA’ın katılımları ile 24,25,26 ve 27 MART 2016 tarihi itibariyle yapacak il ziyaretleri belli oldu

Neden YURT – AY Sen vizyonunun anlatılması, YURT Kardeşlerimiz ve başta Eğitim olmak üzere bütün Kamu Çalışanlarının sorunlarının yerinde tespiti ve çözüm önerilerini kapsayan “Neden Sendikalı Olunmalı” (Neden YURT – AY Sen Olunmalı) toplantıları Genel Başkanlarımızın katılımıyla yapılacaktır.

“Neden Sendikalı Olunmalı” (Neden YURT – AY Sen Olunmalı) toplantıları Eskişehir, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve İstanbul illerinde yapılacaktır.

Üyelerimize ve Kamu Çalışanlarına Duyurulur.

NOT: Toplantı yer ve saat bilgisi Sendikamız Genel Merkezi ve İl Başkanlıklarınca açıklanacaktır.

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.

By - TFNGL