2. Olağan Genel Kurul Duyurusu « YURT Sendikaları

2. Olağan Genel Kurul Duyurusu

Bu haber 27 Nisan 2016 - 23:04 'de eklendi ve 8 views kez görüntülendi.

Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar ve Eğitim Çalışanları Sendikası (YURT – AY SEN) Tüzüğü gereği yapılacak “2. Olağan Genel Kurul Toplantısı”, 14 MAYIS 2016 Cumartesi günü 11.00 – 18:00 saatleri arasında yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 21 MAYIS 2016 Cumartesi günü 11.00 – 18:00 saatleri arasında “çoğunluk şartı aranmaksızın” Galata Çamlık Otel Toplantı Salonunda(Çamlık Milli Parkı İçi, 66200 Merkez/Yozgat) yapılması Genel Merkez Yönetim Kurulunun aldığı 27/04/2016 tarih ve 2016/20 nolu karar ile yapılması kararlaştırılmış olup 2. Genel Kurulda aşağıdaki gündem maddeleri görüşülecektir.

GÜNDEM:

1.        Açılış ve Yoklama

2.        Divan Heyetinin Oluşumu

3.        Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

4.        Genel Başkanın Konuşması

5.        Tüzük Tadilat Komisyonun Oluşturulması

6.        Faaliyet Raporunun Okunması ve Oylanması

7.        Mali Rapor ve Bütçenin Okunması ve Oylanması

8.        Tüzük Değişikliklerinin Görüşülmesi ve Karara Bağlanması

9.        Sendika Organları Seçimi (Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu, Üst Kurulu Delegesi Asil ve Yedek Üyelerin Seçimi)

10.        Dilek ve Temenniler

11.        Kapanış