15 Temmuz Mesajımız « YURT Sendikaları

15 Temmuz Mesajımız

Bu haber 14 Temmuz 2018 - 11:11 'de eklendi ve 10 views kez görüntülendi.

15 Temmuz 2016 yılında FETÖ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen hain darbe girişiminin yıldönümünde YURT Sendikaları olarak şehit ve gazilere millet olarak şükran duyduklarını belirtti.

FETÖ/PDY terör örgütünce 2 yıl önce 15 Temmuz gecesi başlatılan hain darbe girişiminde, vatanını korumak için sokaklara inen 251 Türk vatandaşı şehit olmuş, binlercesi de yaralanmıştı. Darbenin 2. yıldönümünde YURT Sendikaları olarak, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlara rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diledi.

Mesajın Türk milletinin büyük bir destan yazdığına dikkat çeken YURT Sendikaları olarak, “O gece şuncu, buncu demeden vatan için teröristlere karşı zafer kazanmamızı sağlayan tüm vatandaşlarımız, büyük bir destan yazmıştır. Millet olarak kendilerine minnettarız.

YURT Sendikaları