12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü « YURT Sendikaları

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü

Bu haber 12 Mart 2018 - 5:33 'de eklendi ve 19 views kez görüntülendi.

YURT Sendikalarının 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajı

Yüce Milletimiz Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde her türlü olumsuzluğa rağmen Kurtuluş Savaşını kazanarak bize bu güzel vatanı emanet etmiştir.

İstiklâl Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’u, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

YURT Sendikaları
Basın İletişim ve Ar-Ge Bürosu